Основните български проблеми си зависят от нас самите. Ние трябва

...
Основните български проблеми си зависят от нас самите. Ние трябва
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Българското управление трябва да е стабилно и с дълъг хоризонт, за да се възползваме от европейската солидарност

Основните български проблеми си зависят от нас самите. Ние би трябвало сами да си помогнем, с цел да ни оказват помощ и европейските институции. Използването на европейските средства зависи от предвидимост и непоклатимост в България. Българското ръководство би трябвало да е устойчиво с по-дълъг небосвод, с цел да можем да се възползваме от европейската взаимност. Това съобщи претендентът  за евродепутат от ГЕРБ- в предаването „ Лице в лице ” по БТВ.

„ В нашата стратегия е заложено най-малко 80% от средноевропейските приходи да доближат българските приходи през идващите няколко години, реиндустриализация или вложения. Всичко е обвързвано с българското ръководство, приемането в еврозоната. Позитивните сигнали, които ще идват от Екологичен потенциал ще са в помощ на българското държавно управление и на бъдещия министър на финансите ”, акцентира той.

Ние от доста от дълго време сме механически подготвени за Шенген. По времето на Бойко Борисов имаше нулева противозаконна миграция и желаеме отново да го реализираме. Трябваше да продължи натискът и да не се съгласяваме на такива частични ограничения, добави Ковачев.

" За нас не е задоволително непоколебим контролът на границите. Не единствено регистрация на престъпно проявени мигранти, само че те да губят автоматизирано правото си да остават в Европейски Съюз и да бъдат връщани в страните, откъдето са пристигнали. Да се изнасят, колкото се може повече тези центровете, които да вземат решение дали има някой право на краткотрайна протекция. Искаме единни правила и процедура. Пактът е една стъпка в вярната посока ", счита.

" Ние настоявахме в ЕНП да има европейски средства за създаване на съоръжения по границите за поддръжката им и за тройното нарастване на Фронтекс. Тогава зелените социалисти бяха срещу. Надявам се доста в този момент те да си трансформират мнението и да имаме доста по-сериозен ангажимент на Европейски Съюз във връзка с общата ни сигурност и солидарното бранене на външните граници на Европа във връзка с престъпните групи, които се възползват от хората, търсещи благополучие ", разясни претендентът за евродепутат.

" В Екологичен потенциал има голямо болшинство за поддръжка на санкционния режим против Русия. Има 2000 души, които са директно виновни за ужасяващите закононарушения на територията на Украйна ", сподели оше той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР