Политическият маркетинг е ударил дъното - концептуално, визуално, кампанийно, всякакНо

...
Политическият маркетинг е ударил дъното - концептуално, визуално, кампанийно, всякакНо
Коментари Харесай

Боби Велков е възмутен от сиромашкия банер на Двореца на културата: Непростимо е променен текстът на Химна на българската просвета!

Политическият маркетинг е блъснал дъното - концептуално, образно, кампанийно, всякакНо не е това тематиката! За нея различен път. Колегите ми от Национален замък на културата - НДК и сегашни стопани също го копаят без всякаква концепция, мисъл и посока. Проблемите на НДК са доста, от дълго време, и са решими единствено на друго равнище и с други средства. Тези от тях, които са на равнище маркетинг, са единствените, които могат да бъдат решавани по един или различен начинУви, през днешния ден и това се оказва непостижима задача. С изненда прочитам известието от НДК по случай отбелязването на 24 май и стартирам да си мисля, че там се ръководи посредством изкуствен интелект, показва възмущението си Боби Велков - някогашен ръководител на Управителния съвет на Националния замък на културата. 

Той не може да си изясни сиромашкия банер на папския балкон, в който " непростимо е изменен текстът на Химна на българската култура ". Единствената разумна аргументация, която Боби Велков намира, е  " непросветеност и нелепост, взети дружно ".

" Напомням, че последните отбелязвания на 24-ти май бяха през 2018 и 2019 година с “Празник на буквите ”, който притегли хиляди софиянци и посетители на столицата, а създател на образната еднаквост бе проф. Божидар Йонов, който го направи с вярата, че продължаваме и съхраняваме традициите. Сега виждам, че сме ги “съхранили ”подобаващо ", написа той. 

" Уважаеми сътрудници, очевидно толкоз можете, само че не в това е белята, а че с НДК и празници на духа, които се отнасят към груповата ни национална културна памет и еднаквост, опити не трябва да се вършат. НДК не е постройка, а културен знак, който е доста по-голям от нас и заслужава малко повече мисъл, освен бюрократична ", акцентира Боби Велков. 

И напомня една безконечна истина: " Народността не пада/ там, дето знаньето живей ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР