Шампионът Лудогорец и друг елитен футболен клуб - ЦСКА 1948,

...
Шампионът Лудогорец и друг елитен футболен клуб - ЦСКА 1948,
Коментари Харесай

"Лудогорец" и ЦСКА 1948 с писма до институциите в подкрепа на спонсор

Шампионът " Лудогорец " и различен първокласен футболен клуб - ЦСКА 1948, пуснаха отворени писма до институциите в поддръжка на братята Цветомир и Боян Найденови и татко им Стефан, които са в листата с лицата евентуално попадащи в обсега на глобите, наложени от OFAC (американската Служба за надзор на задграничните активи).

От ЦСКА 1948 показват, че " горепосочените лица в последните години са най-сериозният вложител в българския спорт и една от главните колони, без които той не би съществувал по същия метод. Тяхното финансиране към над 80 спортни организации и клубове дава постоянна основа за професионална работа и развиване на българските гении ".

Снимка: cska1948.bg

Вчера писмо до министъра на финансите Асен Василев с зов за преразглеждане на решението изпрати и " Лудогорец ". " До този миг не ни е известно... Цветомир и Боян Найденови да са свързвани с корупционни практики или връзки с престъпно проявени лица ", " заинтригувани сме също нашите спонсори да имат безукорна известност ", се споделя в писмото, оповестено и на формалния уебсайт на клуба.

Подкрепата си за Найденови оповестиха и от втородивизионния " Миньор " Перник.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР