Като от филм на ужасите - дете на две години

...
Като от филм на ужасите - дете на две години
Коментари Харесай

Потресаващо! Откриха 2-годишно дете, държано от майка си в клетка като животно

Като от филм на ужасите - дете на две години е открито в окаяно положение със счупени ребра и синини по тялото. Случката е от американския град Бъфало, щата Ню Йорк. 24-годишната майка е затваряла редовно детето си в клетка. Полицията намира клетката и детето инцидентно, откакто идват да заържат дамата по различен сигнал за закононарушение, осъществено от нея.
Ограничаващата кутия била покрита с част от детско креватче. Конструкцията била толкоз дребна и застопорена, че момчето нито можело да се изправи в нея, нито да излезе. В клетката служителите на реда намират останки от храна, а целият апартамент е бил в отпадъци. „ Вътре в клетката имаше останки от храна – нещо като пилешки кости. Беше непоносимо да го видиш “, разяснява служител на реда Джеймс О'Калахан пред WKBW-TV.
След като детето е откарано в болница е открито, че то е с две счупени ребра. Според лекарите фрактурите са получени от 10 до 14 дни, преди момчето да бъде намерено от служителите на реда, цитира bTV. То имало още натъртвания по лицето и тялото си. Майката поддържа версията, че детето е паднало по стълбите. Не е открито какъв брой време момчето е било затворено в клетката.
„ Жената изрази някакви оправдания за какво детето е затворено в клетката. Никое от тях не беше основателна причина. Нека бъдем почтени - всеки, който има деца и види тази фотография, знае, че няма причина едно дете да живее по този начин “, разясняват от полицията.
Наеша Л. ще бъде упрекната в застрашаването на живота на дете. Ако бъде приета за отговорна, тя може да получи до една година затвор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР