Украински ракети удариха петролно съоръжение в контролиран от Русия град

...
Украински ракети удариха петролно съоръжение в контролиран от Русия град
Коментари Харесай

Украински ракети удариха петролно съоръжение в Луганска област

Украински ракети удариха петролно оборудване в следен от Русия град в Луганска област. Това заяви в Телеграм началник на силите на проруските сепаратисти в региона.

Снимка: Reuters

„ В резултат на ракетен удар с касетъчни муниции по Свердловск е развалено оборудване за предпазване на горива и смазочни материали “, написа в канала си в Леонид Пасечник. 

 Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Технически проблеми на матурите по избираем предмет 2 мин. Технически проблеми на матурите по избираем предмет  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие 2 мин. След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие  Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Технически проблеми на матурите по избираем предмет 2 мин. Технически проблеми на матурите по избираем предмет  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие 2 мин. След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие

Няма публична информация за жертви или ранени.

През 2016 година Украйна преименува дребния град Свердловск, който е окупиран от съветските сили от 2014 година, на Довжанск. Според украинските медии при ракетната офанзива е била изумена и съветска военна база.

Сред ранените има и деца

Наскоро Киев изстреля ракети и по фабрики за преправка на нефт и хранилища за гориво в допълнение към военни цели, с цел да затрудни логистиката на съветските военни.

А в последното си видео послание украинският президент Зеленски подлага на критика бавното даване на западна помощ за противовъздушна защита. Той за следващ път акцентира незабавната потребност на страната му от оръжия за противовъздушна защита. 

Според Зеленски руснаците интензивно употребяват разрушителна тактичност на фронтовата линия край Харков и в източната част на Украйна, в Донецка област, в посока Часов Яр и Покровск.

През последните дни украинският президент към този момент няколко пъти изиска доставката на две спомагателни системи за противовъздушна защита „ Пейтриът “.

Британският боен министър съобщи, че Путин „ блъфира “ във войната в Украйна

По думите му това ще обезпечи по-добра отбрана на Харков, който неведнъж е бил нападнат от въздуха. Градът в Североизточна Украйна е един от най-тежко засегнатите от войната.

Споменатите от Зеленски изтребители бяха обещани на Украйна преди една година. Според формалната информация обаче F-16 към момента не са пристигнали. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР