Сега, в социалните мрежи двамата водещи отново се хвалят, че

...
Сега, в социалните мрежи двамата водещи отново се хвалят, че
Коментари Харесай

Кой Би Предположил, Че Може Да Се Случи: Изгониха Алекс Сърчаджиева От Биг Брадър!

Сега, в обществените мрежи двамата водещи още веднъж се хвалят, че чаровната Александра Сърчаджиева няма да им партнира. Какво и станало и дали единствено се майтапят обаче, към този момент не е ясно.

„ Отървахме се с сътрудника Ники Кънчев най-сетне от Александра Сърчаджиева! Ще си водим единствено двамата ”, радва се Азис в мрежата.

Хелоуин мина от дълго време, само че артистът продължава да се кефи на касапската визия. Той е облечен в камуфлажни панталони, гол до кръста и с работна престилка, цялата изцапана в бутафорна кръв. Дори се снима в този тип с Ники Кънчев. Но фотосите им провокираха много спорни мнения.

Някои от потребителите в нета се майтапиха и питаха къде са скрили тялото на Алекс Сърчаджиева. Други подозират, че брачната половинка на Иван Ласкин ще продължи да води шоуто, единствено в дейли епизодите. Трети допускат, че тя е заангажирана с лекуването на мъжа си, който бе признат в болничното заведение по неотложност.

Но неразбиране провокира държанието на Ники Кънчев. Без да се тормози от страховития тип на екранния си сътрудник Азис, той най-спокойно театралничи до него.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР