С наближаването на по-топлите месеци много от нас ще искат

...
С наближаването на по-топлите месеци много от нас ще искат
Коментари Харесай

Нанасяте слънцезащитен крем погрешно – експертите развенчават често срещаните митове

С наближаването на по-топлите месеци доста от нас ще желаят да се възползват оптимално от времето си навън – само че не би трябвало да забравяме да си слагаме слънцезащитни артикули.

Безброй британци ще чакат с неспокойствие малко слънчева светлина през формалния празник и няма по-добър метод да прекарате деня от барбекю или слънчеви бани в парка. Важно е обаче да се пазим от слънцето, защото забравянето да го създадем може да докара до съществени последствия за здравето, в това число слънчево изгаряне, стареене и даже рак на кожата.

Всички ние би трябвало да заобикаляме някои постоянно срещани неточности, когато става въпрос за нанасяне на SPF, и да се уверим, че нанасяме вярното количество артикул на всички места по тялото си, с цел да предотвратим всевъзможни проблеми. Световната здравна организация поучава хората да нанасят тъничък пласт слънцезащитен крем върху кожата си, еднакъв на количеството течност в една чаена лъжичка, и да го нанасят постоянно през целия ден. Някои хора може да пропуснат слънц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР