Легендарният режисьор на Дисни Джон Мъскър призова компанията Уолт Дисни

...
Легендарният режисьор на Дисни Джон Мъскър призова компанията Уолт Дисни
Коментари Харесай

Режисьорът на „Малката русалка“ казва, че Дисни се нуждае от „корекция на курса“ от съобщението за събуждане

Легендарният режисьор на Дисни Джон Мъскър прикани компанията Уолт Дисни за слагането на политически послания пред историята в последните си филми.

Мъскър, който режисира някои от най-популярните филми на студиото през последните десетилетия, като „ Малката нимфа “, „ Аладин “ и „ Моана “, разяснява положението на Disney в скорошно изявление, като сподели, че компанията има потребност да се отклони от прокарването на будно известие и да се концентрира върху героите и историята на първо място.

„ Мисля, че би трябвало да създадат малко промяна на курса във връзка с слагането на посланието на второстепенно място, зад заниманието и завладяващата история и ангажиращите герои “, сподели Мускер пред испанския издател El País по време на интернационалната среща на върха Animayo в Гран Канария предходната седмица.

Режисьорът, който също управлява „ The Princess and The Frog “ от 2009 година дружно с ко-режисьора Рон Клементс, навлезе в тематиката за будността в Disney, като повдигна рецензия, че филмът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР