Кандидатът за народен представител Стоян Таслаков заряза предизборните ангажименти в

...
Кандидатът за народен представител Стоян Таслаков заряза предизборните ангажименти в
Коментари Харесай

Кандидат за депутат от "Възраждане" спря кампанията си, за да посети българска общност зад граница

Кандидатът за депутат Стоян Таслаков заряза предизборните задължения в акцията, с цел да почете събитие, проведено от българската общественост във Англия. Стоян Таслаков отиде в Ковънтри, с цел да посети първия възрожденски събор, проведен от сънародниците ни там.

Традиционно по български празникът беше съпроводен от доста песни, танци и музика от достоверния български фолклор.

" Пропътувах тези километри и отидох до Ковънтри, тъй като за нас от " Възраждане " е значим всеки български жител, където и по света да е. Българите са национална полезност и аз в действителност се надявам, че един ден те ще се върнат в България. Аз съм български бежанец, който се завърна в България със фамилията си и се надявам тези наши сънародници, които желаят да създадат същото, да го създадат. Това обаче може да се случи, когато имат работа и подобаващи условия за живот. ", сподели Стоян Таслаков пред публицисти след завръщането си.

Той сподели още, че за жалост България е превърната в суровинен придатък на западните стопански системи. Млади, работоспособни и образовани българи са засмуквани от други страни в търсене на заслужен живот. Така повече не може да продължава!

" Възраждане " е единствената политическа организация, която има стратегия за превъзмогване на демографската рецесия, в която са заложени следните ограничения: повишение на обществената помощ за развъждане на дете; право на обществена помощ за развъждане на дете за всяко семейство на работещи родители; съответно подкрепяне на многодетни семейства; увеличение на държавните тласъци за фамилии за повишение на раждаемостта; държавна помощ или безлихвен заем за покупка на жилище за работещи родители с многодетни семейства; обезпечаване на повече благоприятни условия за безвъзмездна асистирана репродукция; съответно подкрепяне на фамилии с деца в неравностойно здравно или обществено положение; осъществяване на програмата за стимулиране на етнически българи, живеещи по рождение в непознати страни, и на лица с български корени да се върнат в България, с облекчена процедура за това - насърчаване на специфични стопански зони в изоставащите райони на страната, с което ще бъдат обезпечени повече работни места в по-малките градове; данъчни тласъци и в допълнение финансиране за развиване на селските региони на България.

Демографският проблем е най-важният стратегически проблем на страната ни през ХХI век. България се намира в остра демографска рецесия, в изключително състояние, за превъзмогването на което са нужни незабавни и ефикасни ограничения. Децата и българското семейство би трябвало да бъдат издигнати като съществена полезност в политиката на България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР