Шансовете за съставяне на правителство са 50 на 50. Казвам

...
Шансовете за съставяне на правителство са 50 на 50. Казвам
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Ще гласувам „против“ правителство на малцинството, предложено от ГЕРБ-СДС или ДПС

Шансовете за сформиране на държавно управление са 50 на 50. Казвам го по този начин, тъй като сега в страната нищо не е несъмнено, нито един от политическите субекти, които бяха през днешния ден на съвещания, не е задоволително благонадежден източник на информация във връзка с това дали ще има държавно управление. Това сподели в ефира на Euronews PrimeTime самостоятелният народен представител Калоян Методиев.

По думите му няма и гаранция за това дали някои от участниците в консултациите през днешния ден няма да промени мнението си в рамките освен на дни, само че и на часове.

Методиев изясни и по какъв начин би дал своя вот, в случай че държавно управление на малцинството, препоръчано от ГЕРБ, би трябвало да се гласоподава в Народното събрание:
За да разсеем всевъзможни подозрения – дал своя вот съм срещу Рая Назарян, препоръчана от ГЕРБ-СДС за ръководител на Народното събрание, по същия метод ще гласоподавам и във връзка с такова предложение - на държавно управление на ГЕРБ или Движение за права и свободи. Това би трябвало да е ясно, с цел да се спре с всевъзможни спекулации и опити за интриги. Не вземам участие в договаряния и сделки.
„ Преимуществото да съм самичък е от една страна тежко, тъй като няма на кого да се опреш, седнал съм самичък. Говорим си с госпожа Нинова, само че тя е в групата на Българска социалистическа партия, до момента в който не са я изключили, тъй като слушам и такива гласове. Искат да я санкционират, да я изключат, чух и сходни тълкования “, сподели още Калоян Методиев.

Целия диалог вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР