Себастиан Фетел изкара особено трудни два дни на пистата Силвърстоун

...
Себастиан Фетел изкара особено трудни два дни на пистата Силвърстоун
Коментари Харесай

Фетел си удари мощна самокритика и сподели много лични неща

Себастиан Фетел изкара изключително сложни два дни на пистата Силвърстоун и ще започва от средата на колоната в Гран при на Англия, откакто се класира десети в квалификацията на британското трасе, написа Clubs1.bg. Четирикратният международен първенец в последно време е изключително прям в интервютата си и не изневери на този си жанр в диалог за италианския вестник Ла Република. Той показа пред изданието, че на процедура сега Ферари е тим от средата на колоната във Формула 1.

„ Според мен е значимо да споделяме с почитателите истината, а тя е, че прекосяваме през сложен интервал. Видя се в първите три съревнования, ще продължи и в идващите. Нужно е време, с цел да излезеш от сходна обстановка. Лично аз съм изпадал в такова състояние и преди, за Шарл [Льоклер] може да е нещо ново. Имаме проблеми с мотора, шасито не му пасва. Не сме толкоз бързи на вършиме, колкото преди и по тази причина ни е толкоз мъчно да се борим освен с Мерцедес и Ред Бул. Превърнахме се в тим от средата на колоната: в този момент противниците ни са Макларън, Рено и останалите. “

Според Фетел не може да се приказва за неточности при конструирането на SF100, чиято основа била колата от 2017 година Той счита, че болидът не е неприятен, само че е наясно, че когато нещата не вървят, в Италия постоянно търсят какво е сбъркано. Освен това сподели, че и в предходните сезони във Ферари не са разполагали с автомобил, с който да се борят с Мерцедес до края на сезона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР