Сдружение Професионален футболен клуб Ботев овласти Управителния съвет да подпише

...
Сдружение Професионален футболен клуб Ботев овласти Управителния съвет да подпише
Коментари Харесай

Делегираха права на УС на Ботев да подпише с Антон Зингаревич

Сдружение " Професионален футболен клуб Ботев " овласти Управителния съвет да подпише контракт с компания на Антон Зингаревич за прехвърлянето на 60% от акциите на ПФК Ботев Пловдив АД, оповестиха от управление.

Решението беше взето с болшинство от над 80 % след траяло над три часа онлайн заседание на Сдружението. Очаква се окончателното решение на Зингаревич за придобиването на акциите. Предстои правенето на самия контракт от юристите на двете страни. По тази причина Общото заседание на ПФК Ботев АД, планувано за на следващия ден, ще бъде изместено на аварийна дата 20.01.2021 година

С друго свое решение Сдружението, като социална институция, съхраняваща ботевизма, гласоподава за активизиране на напъните за закупуването на 39% от акциите на ПФК Ботев АД, които сега са благосъстоятелност на ТЦ ИМЕ АД - в неплатежоспособност. След извършена нова среща на управлението на Сдружението със синдика на изпадналото в неплатежоспособност сдружение, Сдружението заплати аванс от 8% от желаната сума от 110 000 лв. и има период доникъде на февруари да заплати цялостната сума. Инициативата е координирана с претендент вложителя в клуба Антон Зингаревич, чиято цел е да придобие 99% от акциите на клуба.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР