Съпругата на президента на Интерпол Мън Хунвей, която няма вести

...
Съпругата на президента на Интерпол Мън Хунвей, която няма вести
Коментари Харесай

Съпругата на изчезналия шеф на Интерпол отправи апел

Съпругата на президента на Интерпол Мън Хунвей, която няма новини от него от 25 септември насам, насочи зов към интернационалната общественост в изказване за печата от град Лион, където се намира централата на интернационалната полицейска организация, съобщи Франс прес.

" Този случай визира интернационалната общественост ", съобщи с трептящ глас Грейс Мън в декларация, прочетена на китайски, а след това на британски език. Тя говореше, застанала с тил към камерите от съображения за сигурност и отхвърли също да бъде снимана.



Вчера генералният секретар на Интерпол, германецът Юрген Щок, изиска от Китай уточнения за обстановката с президента на организацията, който не се е свързвал със фамилията си, откогато в края на септември дошъл в родния си Китай.



Според брачната половинка му, Мън Хунвей е в заплаха. Тя сподели, че преди да изчезне, мъжът й й изпратил изображение на нож. В първите си обществени мнения за мистерията към местонахождението на брачна половинка й, Грейс Мън сподели пред репортерите, че съгласно нея с този нож мъжът й се е опитал да й каже, че е в заплаха, показва Асошиейтед прес.

Тя означи, че четири минути преди Мън да изпрати изображението, той й пратил известие: " Очаквай мое позвъняване ".-->

Китайските управляващи оповестиха през днешния ден, че проверяват президента на Интерпол Мън Хунвей за хипотетични нарушавания на закона, съобщи Ройтерс. Според китайския в. " Саут Чайна морнинг пост " Мън Хунвей е в Китай и е разследван. Той бил арестуван за разпит незабавно след идването си в Китай на 29 септември.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР