На 17 май руският президент Владимир Путин произнесе реч в

...
На 17 май руският президент Владимир Путин произнесе реч в
Коментари Харесай

Путин се надява да се засили младежкият обмен между Китай и Русия

На 17 май съветският президент Владимир Путин произнесе тирада в Технологичния институт на Харбин и беседва с преподаватели и студенти за просветителното и научно-технологичното съдействие, културния продан, взаимното образование, растежа и развиването на младежите.

Тази година се отбелязва 75-ата годишнина от установяването на дипломатически връзки сред Китай и Русия. Образователното съдействие постоянно е било значима сфера на двустранното съдействие. Технологичният институт на Харбин си сътрудничи с няколко известни съветски университети, измежду които е и Държавният университет на Санкт Петербург.

„ Сътрудничеството сред университетите на Китай и Русия предлага първокласен късмет на учене за младежите на двете страни и ускорява взаимното съгласие сред двата народа “, счита съветският президент. Путин добави, че Русия желае да продължи да ускорява съдействие с Китай, с цел да предложи повече платформи на другарство и учене за младежите.

„ В Русия към 90 000 студенти и възпитаници учат китайски език, а доста китайци учат съветски език. С повишение на равнището на съдействие сред Китай и Русия ще има потребност от от ден на ден фрагменти, които схващат китайски и съветски и владеят професионални познания “, заключи съветският президент.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед5800 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед9313 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед91318Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16015 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед55471 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед91318Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78523„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори  ЛЕВИЦА </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР