Бившият френски премиер Жан-Пиер Рафарен даде интервю на журналист от

...
Бившият френски премиер Жан-Пиер Рафарен даде интервю на журналист от
Коментари Харесай

Китайско-френските отношения трябва да защитават световния мир и баланс

Бившият френски министър председател Жан-Пиер Рафарен даде изявление на публицист от Китайската медийна група. В него той показа мнението си за смисъла на китайско-френските връзки за света. Интервюто е във връзка 60-ата годишнина от установяването на дипломатически връзки сред двете страни.

Рафарен съобщи, че установяването на дипломатическите връзки сред Китай и Франция е огромна победа за държавните водачи на двете страни преди 60 години. Според него в бъдеще най-голямата угриженост на всички би трябвало да е международният мир. Китай в действителност поддържа мира, в никакъв случай не е стартирал война против други страни, а единствено е защитавал себе си, когато е бил нападан. Китай и китайският народ демонстрират обичта към мира, по тази причина бъдещото развиване на китайско-френските връзки би трябвало да обръща внимание на отбраната на международния мир и баланс, което е извънредно значимо сега.

Рафарен добави, че Китай и Франция имат разнообразни модели на развиване, само че са авторитетни страни и ползват своите политики. В международен мащаб двете страни почитат многообразие и чакат страните по света да търсят единогласие в разлики си и да се развиват дружно.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед5820 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед9349 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед91465Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16015 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед55480 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед91465Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78523„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР