Специалният докладчик на ООН за отрицателното въздействие на едностранните принудителни

...
Специалният докладчик на ООН за отрицателното въздействие на едностранните принудителни
Коментари Харесай

Експерт от ООН: Едностранните санкции срещу Китай са в противоречие с международното право и трябва да бъдат отменени

Специалният докладчик на Организация на обединените нации за негативното влияние на едностранните насилствени ограничения върху упражняването на правата на индивида Алена Духан беше в Китай от 6 до 17 май. Тя посети Пекин, Шънджън, Синдзян и други места, с цел да събере информация от първа ръка и да изследва негативното влияние на едностранните наказания, наложени от Съединени американски щати и други западни страни, върху упражняването на правата на индивида от китайските предприятия и хора.

На 17 май Духан организира конференция, с цел да показа предварителните резултати от визитата си. Тя съобщи, че едностранните наказания не би трябвало да се употребяват като инструмент на външната политика или средство за икономическа насила против Китай.

Експертът посочи, че едностранните наказания против Китай, китайски сдружения или физически лица, не са в сходство с интернационалното право и прикани за анулация и прекъсване на всички едностранни наказания, наложени на Китай без разрешението на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. Духан уточни като образец глобите, наложени от Съединени американски щати върху Синдзян, на съображение осъществяване на насилствен труд там. Тези наказания съществено подкопават достъпа до правораздаване и главните правила на интернационалното право.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед5792 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед9281 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед91292Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16005 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед55457 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед91292Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /  ЛЕВИЦАТА, водачи на листи, избори, 9 юни Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР