Съпредседателят на Продължаваме промяната - Демократична България Христо Иванов обясни

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната - Демократична България Христо Иванов обясни
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Вагнер бяха от Бахмут. А вторият мандат върви с оставка

Съпредседателят на " Продължаваме промяната - Демократична България " Христо Иванов изясни за какво би трябвало да има държавно управление с втория мандат, а не с първия. Много просто - тъй като с втория мандат в случай че няма промени - ще има оставки. Докато при първия мандат и без промени ще поддържаме прословутата непоклатимост, която поддържахме толкоз сполучливо в последните десетина години.

В ГЕРБ са уверени, че българската държавност се поддържа не от нещо друго, а от депутатския имунитет на Бойко Борисов.

В Швейцария обаче, само че в същинската Швейцария, не в тази на Балканите, каквато ни се ще да бъдем, регистрират, че у нас има не непоклатимост, а мафиотска война.

" Вагнер " се изнася от месомелачката в Бахмут и бяга чак в Судан.

Войната в Украйна, за жалост, продължава.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР