Шестима съотборници от Висшата лига спечелиха джакпота, след като купиха

...
Шестима съотборници от Висшата лига спечелиха джакпота, след като купиха
Коментари Харесай

Звезди от Висшата лига купуват състезателен кон за „безплатно“ – след това го продават за 1,4 милиона паунда след летящ старт

Шестима съотборници от Висшата лига завоюваха джакпота, откакто купиха кон за „ безценица “, преди да го наказват за 1,4 милиона паунда откакто излетя от сергиите като „ аероплан “.

Играчите на Уест Хем бяха на облага от към £40 000, откакто продадоха различен спортен кон, Hammers Boy за £75 000 – тъй че взеха решение да реинвестират парите.

Теди Шерингам, Мати Етерингтън, Карл Флетчър, Дани Габидън, Клайв Кларк и Джеймс Колинс похарчиха парите за различен кон, My Boy Charlie.

И това ги направи много по-богати бързо. Колинс сподели, че всичко се е случило в средата на 2000-те години, по времето, когато Уест Хям е бил надвит от Ливърпул във финала за Купата на Англия при сърцераздирателни условия.

Говорейки за подкаста Undr The Cosh, той сподели: „ Вероятно всички сме залагали малко по това време, залагайки на коне. Клайв Кларк също беше там… Ирландско момче – ужасно момче, Кларк – и той познаваше Фози Стак, който беше треньор на коне.

„ Така че така кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР