Матурите в детските градини се въвеждат, за да се разпределят

...
Матурите в детските градини се въвеждат, за да се разпределят
Коментари Харесай

ВМРО: Матурите в детските градини се въвеждат, за да се разпределят бюджети без цел и мисъл

 _2024 izbori_v013

Матурите в детските градини се вкарват, с цел да се разпределят бюджети без цел и мисъл за възстановяване на просветителната система

И това още веднъж е за сметка на почтените ни деца!

Това е следващото безумство и то в навечерието на най-светлия празник – 24 май  - денят на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност.

 

От Вътрешна македонска революционна организация са безапелационни, че това е следващата подигравка на безродната „ експертиза “, която трайно се загнезди в МОН последните три години.

 

Матури в детските градини?! Децата в детските градини ще бъдат изпитвани и в резултат на това ще бъдат признати или отхвърлени от мечтаното от родителите учебно заведение в първи клас.

 

Безумието на служителите е на път да забие следващия гвоздей в ковчега на българската просветителна система. С непрестанните проби и атестации тя генерира към този момент цели генерации от деца, които се приспособяват да дават отговор на изпити и въпроси, само че не и да натрупат действителни познания. Това към този момент дава тежко отражение в обществото ни. Дълбоката демографска рецесия и положението на образованието безусловно слагат на карта оцеляването на нацията.

 

Министерството на образованието обаче не се интересува от това. То се интересува от разпределение и прехвърляне на бюджети. Матурите в детските градини са тъкмо за това - за разпределение на бюджети. Сметката, несъмнено, ще бъде платена от родителите и децата.

 

Ето за какво Вътрешна македонска революционна организация упорства страната да се върне в образованието, в това число и в детските градини, където върху децата се ползват знайни и незнайни способи на образование и образование, включително повлияни от извратените ЛГБТИ+ идеологии, прокарвани от присъдружните на ведомството Неправителствени организации.

 

В идващия парламент Вътрешна македонска революционна организация ще работи за:

- Намаляване на административната тежест в работата на учителите в предучилищното и учебното образование;

- Материално стимулиране на креативния метод и новаторските способи на обучение;

- Гарантирано съблюдаване на задачите на ЗПУО във връзка с патриотичното образование и приобщаващата роля на българския език;

- Повишаване на равнището на успеваемост в образователния развой посредством моделиране и въвеждане на практики, които построяват функционални познания и умения в децата;

- Изваждане от образователните стратегии на всички ненужни и безполезни форми на образование, които не са съобразени и не са пригодени към качественото включване в публичния живот на учениците, излизащи от системата на междинното образование;

- Приобщаване на бизнеса към ефикасния образователен процес;

- Стимулиране на професионалната подготовка на учениците;

- Въвеждане на наложително гражданско-правно обучение, което да даде основите на образованието за правата  и отговорностите на всички български жители.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР