Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев смята, че разликата с шампиона

...
Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев смята, че разликата с шампиона
Коментари Харесай

Разликата с Лудогорец не е голяма

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев счита, че разликата с първенеца Лудогорец не е осезаема. И този сезон обаче " алените " не съумяха да спънат " орлите ", които победиха прибързано. Столичани се борят с Черно море за второто място, което дава директна виза за Европа. Двата отбора излизат през днешния ден от 20.15 ч. на Националния стадион, а преди мача " моряците " водят с 2 т. на " алените ". В последния кръг ЦСКА гостува на Локо Пд, а варненци посрещат Крумовград.
" Не мисля, че тимът се намира в неприятна форма. Резултатите не са това, което всички чакаме. В офанзива имахме положителни неща в последния мач. Въпреки двата гола това не ни доближи за победа. Имам искания за играта в отбрана на целия тим. Когато съперникът отнеме топката, всички би трябвало да бъдат проведени и да оказват помощ в отбрана. Това ще се получи.
Има време, дано свърши сезонът. Изцяло съсредоточен съм върху оставащите мачове. Последната дума има управлението. Когато нямаме триумфи вкъщи или на открито, е притеснително. Работим върху това и се надявам скоро да се върнем на победния път.
Най-нормалното е Черно море да играе по-близо до тяхната врата, когато владеем топката. Всичко е в нашите ръце. С две победи ще реализираме второто място. Надявам се през идващия сезон да изглеждаме доста по-добре и да сме главен съперник за първенец.
Разликата с Лудогорец е в това, че загубихме сигурни мачове. Лудогорец също направиха неверни стъпки, само че не мисля, че разликата сред нас е огромна. Футболистите са експерти. Дали аз ще съм треньор или някой различен, дали ще бъде един притежател или някой различен, те би трябвало да пазят своето име и това на клуба. Трябва да бъдат на 100% виновни в подготвителния развой ", разгласи Белчев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР