Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов направи първи коментар в

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов направи първи коментар в
Коментари Харесай

Христо Иванов: Резултатът на „Продължаваме Промяната“ е впечатляващ

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов направи първи коментар в ефира на Българска национална телевизия, откакто станаха известни първите данни от екзитполовете на социологическите организации. Според тях групировката му се подрежда след Движение за права и свободи по резултат.

" Не бих използвал неуспех, тъй като въпреки всичко в идващия парламент ще може да свършим работата, която сме си сложили. Тепърва ще проучваме резултатите от изборите ", сподели Иванов. 

По думите му " без значение от това какви са съотношенията на нашите резултати с тези на Движение за права и свободи, значимото за нас е, че те ще останат, или могат да останат, отвън ръководството дружно с ГЕРБ. За нас това ще бъде приоритет ", съобщи още Христо Иванов. 

" Поздравявам сътрудниците от " Продължаваме промяната ". Техният резултат е впечатляващ. Те явно получават ролята на един от главните мандатоносители. Те ще би трябвало да предизвикват основаването на държавно управление и да дадт концепцията за него ", съобщи Христо Иванов.

Според него връщането на Делян Пеевски несъмнено е върнало финансови благоприятни условия към придвижването. 

По мотив президентската конкуренция, Иванов сподели, че явно отиваме на втори тур. " Тепърва ще вземаме решения по какъв начин да се нареждаме и каква оценка ще дадем на акцията до момента ", сподели още той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР