Самопровъзгласилият се защитник на свободата Кейлъб Уолъс, който водеше кампания

...
Самопровъзгласилият се защитник на свободата Кейлъб Уолъс, който водеше кампания
Коментари Харесай

Яростен противник на мерките почина от Ковид

Самопровъзгласилият се " бранител на свободата " Кейлъб Уолъс, който водеше акция против мерките за Covid-19, тъй като ги счита за форма на робия, умря след заразяване с вируса, заяви The Times.

30-годишният Кейлъб ръководеше протести срещу носенето на маски и имунизацията, като твърдеше, че това е нарушаване на конституционните права на хората. 

След появяването на Коронавирус признаци бащата на три деца отказал да си направи тест. Вместо това се лекувал сам дни наред с аспирин, витамин С, цинк и инвермектин, до момента в който негов родственик не го убедил да постъпи в болница.

От  8 август " бранителят на свободата " бил в сериозно положение, на командно дишане и надълбоко замаян в интензивното поделение на болница в Сан Анджело.

Лекарите обяснили на брачната половинка му, че дробовете му са унищожени от фиброза и я посъветвали да обмисли разновидността той да не бъде спасяван при последваща сериозна рецесия.

Съпругата му Джесика, която е бременна с четвъртото им дете, признава, че Кейлъб е бил доста " инат ". Тя е стартирала кампания в платформата GoFundMe за набиране на средства, тъй като не работи и ѝ следва раждане в края на септември, а би трябвало да заплаща ипотека, ток и за грижите на трите им девойки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР