Животът на Бруно Фернандеш от Манчестър Юнайтед можеше да изглежда

...
Животът на Бруно Фернандеш от Манчестър Юнайтед можеше да изглежда
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш смяташе, че преминава в съперника на Манчестър Юнайтед от Висшата лига

Животът на Бруно Фернандеш от Манчестър Юнайтед можеше да наподобява доста по-различен, в случай че първичното му предусещане се оказа вярно.

Когато португалският полузащитник получи телефонно позвъняване от неговия сътрудник преди пет години и му сподели за тим от Висшата лига, който желае да го подпише, Фернандес беше уверен, че въпросният клуб е Тотнъм Хотспър.

Звездата на тогавашния 24-годишен състезател се издигна експоненциално, до момента в който беше в Спортинг Лисабон, трансформирайки се в най-резултатния португалски халф за един сезон за всички времена през акцията 2018-19 и бе разгласен за състезател на Примейра лига на годината за две следващи години.

Лаврите в последна сметка доведоха до куп клюки за прехвърляния, в това число връзки с Висшата лига. Според Фернандес, разискваното прекосяване в Тотнъм Хотспър е единственият слух, който има някаква основа за това.

Пишейки писмо в Players' Tribune до почитателите на Юнайтед преди финала за ФА Къп в събота, Фернандес написа: „ Сега ми се стр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР