Само преди броени дни научихме за смъртта на австралийската крикет

...
Само преди броени дни научихме за смъртта на австралийската крикет
Коментари Харесай

Голямата загуба за Елизабет Хърли и Деймиън Хърли

Само преди броени дни научихме за гибелта на австралийската крикет звезда Шейн Уорн, който е умрял ненадейно на 52 години във вилата си в Тайланд. 

Новината шокира всичките му фенове по света. Предполагаемата причина е сърдечен удар.

Бившата му избраница Елизабет Хърли и синът ѝ Деймиън също не скриха скръбта си и отдадоха респект към Уорн посредством прочувствени изявления в обществените медии.

56-годишната актриса разгласява няколко остарели фотоси на себе си и Уорн от времето, когато двамата са били дружно - влюбени и доста щастливи. " Имам възприятието, че слънцето се е скрило зад облак вечно ", написа Хърли.

Синът на Елизабет - Деймиън, също не скри страстите си от непредвидената загуба. Той е бил на девет години, когато майка му и именитият австралийски състезател по крикет афишират годежа си през 2011 година, написа People. Явно споменът, които е запазил в сърцето си, не може да бъде премахнат.

Заедно с поредицата от фотоси, на които са дружно, 19-годишният Деймън показа и какъв брой доста е означавал той за него. " Шейн Уорн беше фигурата на бащата за мен през по-голямата част от годините на моето образуване и един от най-хубавите мъже, които в миналото съм познавал. Сърцето ми е разрушено ", написа той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР