Военен маниак“ може да започне Трета световна война след съобщения

...
Военен маниак“ може да започне Трета световна война след съобщения
Коментари Харесай

Страхове от Трета световна война, след като руската станция за ранно предупреждение е повредена при удар с дрон

„ Военен фанатик “ може да стартира Трета международна война след известия за удар с дрон в Русия, предизвести приятелят на Владимир Путин.

Дмитрий Рогозин, 60, някогашен началник на Руската галактическа организация, споделя, че нуклеарна война може да е неизбежна след последното развиване. Снимки бяха снимани след хипотетична украинска офанзива с дрон, която сподели, че станция за ранно предизвестие е била развалена от Украйна.

Пожар избухна на мястото на радарната станция Воронеж-ДМ покрай Армавир в Краснодарския край. Руснаците настояват, че тези уреди са жизненоважна част от системата за бойно командване на Москва за нейните стратегически нуклеарни сили. Станции като тези костват към £13,15 милиона и обезпечават радарно покритие за 3750 благи.

Рогозин, който е про-Путин сенатор, твърди без доказателства, че Съединени американски щати са знаели авансово за офанзивата против радарната станция. „ Можем да предположим... че тя е осъществена по лична самодейност на Киев или на заповедите на някакъв во...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР