Правителство след изборите ще има - трябва да е надпартийно

...
Правителство след изборите ще има - трябва да е надпартийно
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Правителство след изборите ще има - трябва да е надпартийно и програмно

Правителство след изборите ще има - би трябвало да е надпартийно и програмно - такав прогноза направи в ефира на Българска национална телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която води алените листи в 25 МИР София и Благоевград.

„ Имаме да кажем две неща на всички “, сподели Корнелия Нинова във връзка задаващите се изключителни парламентарни избори у нас.

„ Първото – Българска социалистическа партия за България останахме единствените, които не влязохме в сделки с ГЕРБ. Всеки, който влезе в сделка с тях – завършва. Това ще се случи и с ПП-ДБ “, съобщи Нинова в утринния блок на Българска национална телевизия.

„ Второто е, че когато бяхме в ръководството, то каквото обещахме – изпълнихме “, отсече тя.

„ Ние мислихме за България и хората. Ето ПП-ДБ се пробваха да ни откраднат заслугите, само че имам един въпрос, а точно:

„ Защо по кое време ПП-ДБ управляваше с Българска социалистическа партия всичко се случваше, а с ГЕРБ –не? “.

Причината е, че те нямат лична стратегия, ние им наложихме нашата. Борисов просто ги остави да създадат доста неточности, с цел да ги унищожи. Остави ги да се издънят, с цел да може той да се върне на бял кон “, съобщи Нинова.

Тя бе безапелационна, че за Българска социалистическа партия моделът ГЕРБ е неприемлива форма на ръководство: „ Това бяха тежки и изгубени месеци за България.

Сега би трябвало да има надпартийно, програмно държавно управление – мисля, че това е пътят за излизане от рецесията и стабилизация на страната.

Ако се направи втори вид сглобка ще завърши още веднъж като първата. Ако Борисов още веднъж стане министър председател това ще е съдбовно за България “.

Нинова сподели, че даже и в съпротива има по какъв начин да реализират своите цели. И напомни, че отлагането на либерализацията на цените на тока за семействата е станало тъкмо по предложение на Българска социалистическа партия.

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява и свадите, развихрили се по време на акцията.

За записите на ПП-ДБ с " кеша ", тя бе безапелационна: „ Това отблъсква гласоподавателите. Тук има и разкрития и компроматен миг за това какво са правили Политическа партия. Доколкото разбрах тези записи са от преди една година и тези, които са ги имали, са си траели и са чакали да пристигна акцията. “

А за войната в ляво сподели: „ Не виждам братоубийствена война в ляво. " И обърна внимание, че освен лявото политическо пространство е раздробено - има, както доста десни партии, по този начин и доста патриотични. " Разделенията и опълчванията не са единствено в лявото. Вижте какво става на националистическия фронт. При десните – също. Навсякъде върви това! “, сподели тя.

 

За някогашните си съратници в левицата напомни, че " тези хора си крадат паролите за Тiktok и Instagam. Мишо Миков го разгласи. " Думите й бяха коментар към обвиняване от страна на някогашния водач на Българска социалистическа партия към Ваня Григорова и Мая Манолова. В момента Миков е в " Левицата! ", а Григорова и Манолова - в " Солидарна България ".

Ние ги каним да се върнат в Българска социалистическа партия, а те излизат и споделят - „ Върнете си ни паролите от компютъра!? “, недоумява Нинова.

Нинова съобщи, че вижда проведена и добре подплатена акция, с цел да се унищожи Българска социалистическа партия.

По мотив на вероятността от нови избори наесен, водачът на Българска социалистическа партия сподели, че съзнателно се приказват такива неща, с цел да се демотивират жителите от глануване и до урните да отидат единствено твърдите партийни ядра. „ Това е подстрекателство – мисля, че този път ще има държавно управление и няма да има нови избори. Но се приказва по този начин, с цел да се подбуден хората да не отидат да гласоподават и да има ниска изборна интензивност “, сподели водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР