Те изгряха в близките две-три години и всички буквално откачиха

...
Те изгряха в близките две-три години и всички буквално откачиха
Коментари Харесай

Лошите момчета на БГ рап сцената: Виж новите рапъри, по които всички са луди

Те изгряха в околните две-три години и всички безусловно откачиха по острите им рими и гъзарски бийтове. Те са момчетата от крайните квартали, които превзеха новия бг рап, а ние ти описваме кой, за какво и по какъв начин разцепва с участия по клубове и нощни заведения.

Marso x Bobkata

Марсо и Бобката от Murda Boyz несъмнено са неприятни и им проличава. Момчетата се популяризираха с не една и две изцепки, а Бобката, който е от Люлин споделя, че в случай че израснеш в този квартал ставаш очевидец на какво ли не. Негова е репликата – „ единственият ми обичан предмет в учебно заведение беше литературата и пъклен доста съм се увличал по поезията, съществено... не е жалко да четеш, не е жалко да учиш ”, а на въпроса „ Какво ми би трябвало, с цел да оцелея на улицата ”, Marso е сбит – „ да не излизаш против нас ”! Освен, че си имат лична марка водка, двамата не крият пристрастеността си към красиви дами, като направиха части с Цветина, Паулина от „ Игри на волята “, а под техния лейбъл излезе и песента на Bilyanish „ 24 карата “.

Виж още: Известните от Люлин, които не се срамят от това 

Emil TRF

Емил Руменов Тончев, прочут още като Емил Трф си стана дословна сензация, която от ъндъра навлезе непосредствено в комерса, като направи тракове с Теди Александрова, Алекс и Влади, Алпер Чочев и други Нашето момче е роден през 1999 година във Велики Преслав и за нежните си години съумя да сътвори бомбастични шлагери, дружно с музикалното си другарче V:RGO.

Виж още: Сила, характери и... татуси! Топ 8 на известните българи, които желаеме да забележим в " Игри на волята "  

MOM4ETO x FYRE

MOM4ETO x FYRE са относително нови герои на рап сцената, като частите им звучат малко в комерса, само че двамата са си ъндър отвред. Траковете им „ Топа на банкета “, „ Mi Amigo ”, “Всеки грях ” с Milioni и „ Кой та излъга “ с V:RGO, БОРО ПЪРВИ, Dim4ou, EMIL TRF, Tr1ckmusic, SHIZO и JS се радват на над милион гледания. Култовото парче „ Да ви забележим “ с DIM4OU, V:RGO, EMIL TRF и KAPO има цели 2М!!

Изображение: https://www.instagram.com/marsel_velichkovic/, https://www.instagram.com/emiltrf/, https://www.instagram.com/mom4eto/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР