Новак Джокович се изсмя на въпрос на репортер дали се

...
Новак Джокович се изсмя на въпрос на репортер дали се
Коментари Харесай

Джокович за Ролан Гарос: Какъв фаворит, вижте как играя...

Новак Джокович се изсмя на въпрос на кореспондент дали се усеща като огромния любимец преди старта на " Ролан Гарос ". Вторият за годината шампионат от Шлема започва в неделя, когато на корта ще излезе и Григор Димитров.

Първата ракета на България среща Александър Ковачевич (САЩ) на старта на своето присъединяване в конкуренцията.

В неделя ще има и други страхотни мачове, като да вземем за пример борбата на динозаврите Анди Мъри и Стан Вавринка, както и появяването на корта на един от любимците - Андрей Рубльов, против Таро Даниел (Япония).

Джокович в петък отпадна от шампионата в Женева, където загуби на полуфинал от Томас Махач (Чехия). Световният №1 продължава да няма даже доближат край през календарната година. И формата му е все по-притеснителна.

" Разбира се, че съм угрижен - призна Ноле след провалянето в Женева. - Не знам какво да мисля. Дори не знам по какъв начин съумях да печеля един сет против Томас.

Надявах се да играя три мача и да печеля шампионата. Надявах се да съм в по-добро положение, да се усещам по-добре. Трудно е да се концентрираш върху тениса, когато мислиш за други неща...

Но идва " Ролан Гарос " и би трябвало да съм оптимално фокусиран.

Не съм любимец в Париж, какъв любимец... Вижте по какъв начин играя. С изключение на няколко мача, през цялата година не съм по никакъв начин в добра форма. Но нещата са такива, каквито са. "

В същото време Александър Зверев призна, че е бил шокиран, когато е научил жребия за първия кръг. Германецът, подложен като №4 в шампионата, ще играе още на старта против 14-кратния първенец Рафаел Надал. Испанецът влиза в своята обичана конкуренция като международен №276 и в края на кариерата си.

" Играеш против легендата - сподели Зверев. - Това е необикновено. Да срещнеш Рафа в първи кръг... Очакваш да се изправиш против него най-малко на четвъртфинал...

Това е неговият шампионат, той е шефът в Париж. Невероятно е, че ще се забележим на корта толкоз рано. "

Друг огромен любимец - Яник Синер, призна, че влиза в шампионата с леки терзания към травмата в бедрото.

" Изглежда съм изцяло здрав и упражнявам обикновено. Но не съм в оптимална форма, тъй като пропуснах мачовете в последните седмици ", разкри международният №2.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР