Съединените щати потънаха до нивото на страните от третия свят

...
Съединените щати потънаха до нивото на страните от третия свят
Коментари Харесай

Тръмп с остри думи, каква страна са Щатите

Съединените щати потънаха до равнището на страните от третия свят в доста връзки. Това мнение изрази в събота някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп на Конференцията за консервативно политическо деяние (CPAC) в Тексас.

" Ние сме в доста връзки страна от третия свят. Ние сме страна, чиято стопанска система е в застой, чиито вериги за доставки са нарушени, магазините не са цялостни, чиито пакети не доближават до получателите и чиято просветителна система е в дъното на всеки лист. Но може би най-важното е, че ние сме страна, която към този момент не е уважавана или слушана в света ", съобщи той.

Тръмп твърди, че преди две години, когато той беше президент, обстановката е била радикално друга и сподели, че републиканците би трябвало да стартират да поправят настоящето положение още през ноември тази година, когато ще се проведат междинните избори за Конгреса на Съединени американски щати. На тези избори през ноември ще изберат всичките 435 членове на Камарата на представителите (долната камара) и 34 сенатори. Демократите държат болшинството в долната камара, в горната камара е открит паритет: всяка от двете партии има 50 места, заяви БГНЕС.

По-рано Тръмп изрази мнение, че Републиканската партия на изборите през 2022 година ще може да получи надзор над Камарата на представителите, а демократите, в това число Байдън, ще бъдат изправени пред политически колапс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР