Съдийската комисия, в лицето на председателя Костадин Стоичков, защити Георги

...
Съдийската комисия, в лицето на председателя Костадин Стоичков, защити Георги
Коментари Харесай

Съдийската комисия защити Кабаков след критиките на Домусчиев

Съдийската комисия, в лицето на ръководителя Костадин Стоичков, отбрани Георги Кабаков и неговите решения в мача сред Лудогорец и Черно море, след който най-хубавият ни рефер бе грубо неодобрен от притежателя на първенците Кирил Домусчиев.

" Няма тъжба (от Лудогорец). Март 2018 имаше две слаби съдийства - на Волен Чинков и Георги Кабаков. Тогава си подаде оставката Петър Петров. "

" Един арбитър се основава с години, пораства и не може с лека ръка, изключително достигнал към този момент пред върха. Той Кабаков в неофициални диалози е в плановете, някои споделят за Евро 2020, това не съм чул, само че в плана за Мондиал 2022 е Кабаков. "
 Благотворителен шампионат по футбол @@@
" След 1986 година, когато за последно Богдан Дочев бе, български арбитър не е управлявал. Сега има късмет за 2022. Най-малко ние ще тръгнем един арбитър да го " унищожаваме ", да го отстраним. Ако не въведем системата ВАР, той ще свири, само че асистенти ще са му италианци, испанци и други. "

" Към тези рецензии, когато са основателни, аз ще ги приема. Когато не са, няма по какъв начин да ги приема. Трябва да ви уверя, че съдийската комисия, когато има даден проблем, ние преглеждаме обширно представянето на съдията, тъй че излизаме с вътрешно мнение и заставаме зад съдията или не заставаме. Недопустимо е, когато притежатели на клубове, когато треньори, когато други хора, които са в управлението на футболни клубове, да насочат рецензии, които не са основателни. Има доста такива внезапни, бих споделил недобри пожелания към съдиите, и в такива моменти Съдийската комисия това, което прави и ще прави, е да сезира комисията по нравственос и феърплей за налагане на дисциплинарни санкции. Това е естественият път. "

" Съдийската комисия няма да прави такава процедура, че да влиза в дискусия, в пояснителен режим, да се обясняваме и по този начин нататък. Има си правила, по които Съдийската комисия ще реагира. Това е естествената реакция. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР