Стопкадри Нова ТвРазгорещен предизборен дебат водят в момента Тома Биков

...
Стопкадри Нова ТвРазгорещен предизборен дебат водят в момента Тома Биков
Коментари Харесай

Водеща прекъсна дебат: Изядохте времето, а не казвате нищо за данъците и бедността

Стопкадри Нова Тв

Разгорещен избирателен спор водят сега Тома Биков – ГЕРБ, Искрен Арабаджиев – „ Продължаваме промяната – Демократична България “, Йордан Тодоров – „ Възраждане “, Иван Ченчев – Българска социалистическа партия, Станислав Балабанов – „ ИТН “.



По традиците политиците се нападнаха взаимно и обясняваха по какъв начин няма да усвоим изцяло парите от Плана на възобновяване, какво се случва с пенсиите и добавките към тях и изконсумираната тематика за модела с джипката, рокадите в службите и промените.

На няколко пъти те си повишаваха звук и се прекъсваха, или говореха дружно, тъй че този, който бе взел думата, не можеше да довърши това, което желае да каже.



Това обаче въобще не се хареса на водещата на „ Здравей, България “, която учтиво помоли гостите да показват мнение по един по един и да се изслушват.

Тя изиска също от тях да разясняват съответни тематики и да разкрият какви ограничения ще вземат за стопански напредък и повишение на приходите на българина.

В един миг Мирослава Иванова не устоя на празните приказки и насочи предизвестия към петимата мъже против нея.

Страхувам се, че ще изядете времето, а нищо не казвате за това дали ще вдигате налозите и по какъв начин ще се справите с бедността. Защото българите единствени вземат по 5 евро на час, а в другите страни са по 10 евро, избухна по Нова Тв Мира.

Тази нейна забележка обаче не докара до стремежи резултат, защото последваха разправии и кавги, което сигурно отегчи и феновете.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР