Съдът уважи внесено искане на Районната прокуратура за вземане на

...
Съдът уважи внесено искане на Районната прокуратура за вземане на
Коментари Харесай

Осъдиха опасен рецидивист за кражба на предпазители от ел.табла

 Съдът почете импортирано искане на Районната прокуратура за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ във връзка с 38-годишен мъж, оповестиха от пресслужбата на Районен съд- Варна. Предявеното обвиняване против него е по тази причина, че посредством потребление на техническо средство са били отнети непознати движими движимости – предпазители от ел. табла, вследствие на което е било прекратено ел.захранване към клиенти.    Деянието е осъществено при условия на продължавано закононарушение вечерта на 10 юни т. год.

Според Наказателния кодекс, закононарушението, в което е упрекнат, е тежко съзнателно и се санкционира с " отнемане от независимост “. 38-годишният мъж е неведнъж осъждан, като във връзка с него действието се явява осъществено в условия на рисков рецидив.

От писмените и гласни доказателствата по делото съдът одобри, че може да се направи обосновано съмнение за авторство на действието, както и че съществува действителна заплаха обвиненият да се укрие и да извърши  закононарушение, заради което му наложи най-тежката мярка за неотклонение - " задържане под стража “. Определението на Районен съд – Варна може да бъде обжалвано в 3-дневен период пред ВОС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР