С днешния си акт Владимир Путин Владимир Путин - руски

...
С днешния си акт Владимир Путин Владимир Путин - руски
Коментари Харесай

Асен Агов за действията на Владимир Путин: Царят е гол


С днешния си акт Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През сподели, че " царят е гол ". Показа, че е в суматоха. Това разяснява в предаването „ Лице в лице “ по БТВ журналистът Асен Агов.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7066
Според него това държание на съветския президент в действителност ще докара до по-бърз завършек на войната.

„ Хората са оптимисти, тъй като виждат, че това е обезверен ход на съветския президент. Виждат, че той е заставен да го направи от всичко това, което се случи през последните седмици изключително в Североизточна Украйна “, разяснява Агов.

По думите му Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е в губеща позиция в интернационален и вътрешен проект. Днес към този момент има апели за митинги в Русия против „ престъпната война “, както я дефинира Алексей Навални.

„ Остана някак настрана точката, в която имаше трагично развиване. Путин трябваше да се яви нощес в праймтайма. Нищо не изяснява какво се е случило в потайностите на Кремъл нощес и за какво бе отсрочено това събитие за тази заран “, разяснява още Агов.

Според него най-големият русофоб в действителност е самият Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, тъй като унищожава Русия.

„ Изпрати над 47 000 момчета на гибел поради едни мечти и едни митове, на които се е посветил Путин “, сподели още Асен Агов.

Той изрази мнение, че крайната победа ще бъде на Украйна, тъй като те ще си върнат освен Запорожие и Херсон, а и Крим. Тук обаче идва въпросът какво ще последва.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР