Гримът на Holly Willoughby винаги изглежда безупречен и сега феновете

...
Гримът на Holly Willoughby винаги изглежда безупречен и сега феновете
Коментари Харесай

Holly Willoughby пуска редакция от £55 на любимите продукти за красота – и струва £133

Гримът на Holly Willoughby постоянно наподобява безукорен и в този момент почитателите могат да се снабдят с някои от обичаните артикули на звездата за всички времена като тя преди малко пусна нов пакет с Beauty Pie.

Holly's On-The-Glow Edit преди малко започва на уеб страницата Beauty Pie и съдържа четири наложителни и лесни за потребление грима артикули, сложени в изящен сребърен калъф за пътешестване. Обикновено коства £133, само че членовете на Beauty Pie могат да го купят единствено за £55.

Beauty Pie е търговец на дребно за хубост, който дава на членовете си достъп до висококачествени артикули за хубост за част от нормалната им цена, без нормалните разноски за маркетинг и разпространяване. Членството коства от £4,95 всеки месец и можете да изпробвате 60-дневен безвъзмезден експериментален интервал тук.

„ Зареждам всеки от тези продукти Beauty Pie с дузина и въпреки това да звучи малко рисково, когато Намирам изключителни артикули, които в действителност работят за мен, моята тактика за хубост е „ да имам запас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР