Принц Хари би искал да се помири със семейството си

...
Принц Хари би искал да се помири със семейството си
Коментари Харесай

Принц Уилям да се помири с брат си принц Хари е „фантазия“, казва приятел

Принц Хари би желал да се сдобри със фамилията си след години на напрежение, само че другари настояват, че това е „ фикция “, защото брат му принц Уилям желае да отбрани жена си и децата си след диагнозата рак на Катрин.

Тъй като херцогът и херцогинята на Съсекс се отдръпнаха като старши членове на кралското семейство и се реалокираха в Съединени американски щати през 2020 година, двойката насочи редица офанзиви против The Firm посредством изявленията, телевизионни излъчвания и записките на Хари, Spare, които беше оповестено през януари 2023 година Сега наподобява, че Хари се надява да построи мостове. След новината за рака на татко му по-рано тази година той съобщи, че обича фамилията си и се надява заболяването да има сплотяващ резултат.

По-рано този месец Хари пътува до Лондон, с цел да отпразнува 10-ата годишнина на Invictus Games, само че не се срещна със фамилията си, макар че представител на херцога сподели, че се надява да види крал Чарлз „ скоро “. На фона на спекулациите другар на кралското семейство твърди, че главната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР