72-годишният италиански треньор Клаудио Раниери не потвърди, че ще напусне

...
72-годишният италиански треньор Клаудио Раниери не потвърди, че ще напусне
Коментари Харесай

Клаудио Раниери приключва с клубния футбол

72-годишният италиански треньор Клаудио Раниери не удостовери, че ще напусне футбола, а решението си да не тренира различен клуб след Каляри и съобщи, че може да обмисли предложения от национални тимове.

Раниери ще запише финален мач отпред на Каляри в Серия А при семейството против Фиорентина тази вечер в 38-ия кръг на италианския шампионат. Тимът към този момент си обезпечи присъединяване в елита и през идващия сезон.

" Когато се причислих към Каляри, споделих, че ще завърши кариерата си в клубния футбол тук ", разяснява Клаудио Раниери пред телевизия Sky Sport.

" Ако на следващия ден някой народен тим, не е наложително да е Италия, пристигна и ме провокира, мога да отговоря позитивно. Но няма да упражнявам различен клубен отбор ", изясни експертът.

" Затворих вратата за клубния футбол, само че народен отбор - за какво не. Бих го направил. Вярвам в ориста на човек и в моята орис. Исках да открия новия стадион на Каляри, когато дойдох, само че може да не стане скоро. В даден миг кръгът трябваше да бъде затворен. Аз съм късметлия. Трябваше да приключа по този метод ", добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР