Потънал в дъжда, премиерът Риши Сунак обяви следващите общи избори

...
Потънал в дъжда, премиерът Риши Сунак обяви следващите общи избори
Коментари Харесай

Риши Сунак развали ли ни лятото? Експерт обяснява мотива зад датата на общите избори на 4 юли

Потънал в дъжда, министър председателят Риши Сунак разгласи идващите общи избори за 4 юли, което може да попречи на лятото за мнозина.

От друга страна, това може да остане в историята като едно от най-хубавите лета до момента с победи както в спорта, по този начин и в политиката - само че мнозина остават да се чудят за какво тогава? Докато гласоподавателите се насочат към урните, британците също ще се насладят на препълнен календар от национални летни събития, измежду които Евро, Уимбълдън и турнето на Тейлър Суифт в Обединеното кралство Eras.

След изненадващото известие, мемовете и туитовете скоро станаха вирусни в обществените медии за хаоса през идните месеци. „ Общи избори, Евро 2024, Олимпиадата и Островът на любовта. Twitter ще бъде именит това лято “, разгласява един към X.

Друг означи: „ От една страна, общи избори по средата на лятото, в средата на еврото, може да бъде безусловно въодушевление. От друга страна, ние живеем във Англия. " Един туит, който еднообразно развесели и ужаси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР