Отново и отново ни казват, че осем часа сън са

...
Отново и отново ни казват, че осем часа сън са
Коментари Харесай

Нуждаят ли се жените от повече сън от мъжете? Експерт преценява след твърдението на инфлуенсър върху здравето

Отново и още веднъж ни споделят, че осем часа сън са златната сума за брилянтен идващ ден – само че разлика ли е това сред мъжете и дамите?

Интернет здравният гуру доктор Патрик Флин твърди, че дамите в действителност се нуждаят от един или два часа повече време за сънливост от противоположния пол в скорошна обява на X. Хиропракторът с 21 години в здравната промишленост самоуверено допусна, че това се дължи на хормонални разлики, с неналичието на отмора, която слага „ повече стрес “ върху дамата.

„ Жените се нуждаят от повече сън “, изясни той на своите 1,7 хиляди почитатели (@drpatrickflynn). " За страдание, дамите поемат толкоз доста, че не постоянно получават нужния сън, което е нездравословно за тяхното здраве. Вземете ограничения за по-добър сън. Можете да извършите съня приоритет, с цел да измененията здравето си и това не ви коства нищо. "

Д-р Флин също разгласява същите тези изказвания в TikTok, предизвиквайки много спор измежду своите 37,4 хиляди почитатели (@dr..patrick.flynndc). Объркана, една...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР