Обратното броене, докато Тейлър Суифт освети стадионите в Обединеното кралство,

...
Обратното броене, докато Тейлър Суифт освети стадионите в Обединеното кралство,
Коментари Харесай

Taylor Swift UK Eras Tour: Ticketmaster призовава всички фенове да донесат тази технологична джаджа на шоута в Обединеното кралство

Обратното преброяване, до момента в който Тейлър Суифт освети стадионите в Обединеното кралство, е добре и в действителност, и остават единствено седмици до 2024 Eras Tour започва на 7 юни. Преди шума Ticketmaster издаде увещание за всички бързи хора, които посещават концерт, и това може да има голяма смяна в шоуто.

Заедно с съществени неща като портфейл, персонална карта и доста явни тествани билети уеб сайтът приканва почитателите да носят супер елементарен софтуерен аксесоар със себе си - портативно зарядно устройство. За да сте сигурни, че няма да пропуснете нито един миг от Midnights, Folklore и Evermore шлагери на фона на риска видеоклиповете да изтощят батерията ви.

В допълнение към тези съществени неща, те също предложиха да носите мини раница - не по-голяма от 12 x 6 x 12 инча. Всичко това е част от листата за инспекция на „ главните неща “, който уеб сайтът разкри преди бурните дати в Обединеното кралство, както рапортува LiverpoolEcho.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Отправих се към New Look в търсене на летни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР