Когато се качваме в самолет, първите, които ни приветстват на

...
Когато се качваме в самолет, първите, които ни приветстват на
Коментари Харесай

Стюардеса посочи истинската причина, поради която ни посрещат на борда

Когато се качваме в аероплан, първите, които ни приветстват на борда с необятна усмивка, са стюардесите. Но знаете ли, че зад този добродушен жест в действителност се крие освен това от топло посрещане?

Стюардеса разкри в обществените мрежи, че този метод на посрещане на пасажерите в действителност съставлява цялостен жизненоважен протокол за сигурност. Стюардесите употребяват този миг, с цел да преценяват преди всичко хората, които се качват. По този метод те се твърдят, че на борда няма да участват пасажери във очевидно нетрезво положение и че всички са съответни за полета.

Но това не е всичко. Те също по този начин разпознават тези пасажери, които биха могли да бъдат от изгода при положение на изключителна обстановка.

Така можем да преценим на кого можем да разчитаме при положение на непредвидена обстановка, изяснява стюардесата във видеото.

Този самобитен протокол е извънредно значим за работата на стюардесите, които би трябвало да бъдат готови за всевъзможни условия. Способността да се разпознават небрежно пасажерите, които биха могли да оказват помощ в незабавен случай, на процедура обезпечава сигурността на пасажерите на борда.

Така че идващия път, когато стюардеса ви поздрави, до момента в който се качвате на самолета, не забравяйте, че зад тази симпатична усмивка стои ця лпроцес на оценка за вашето положение и сигурност по време на полета.

A post shared by Learn Spanish with Miguel (@spanishlessonsmadrid)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР