Собственик на магазин за оцеляване и на открито каза, че

...
Собственик на магазин за оцеляване и на открито каза, че
Коментари Харесай

Купувачите в паника се стичат към „prepper“, след като правителството на Обединеното кралство издаде смразяващо предупреждение за „комплект за спешни случаи“

Собственик на магазин за оцеляване и навън сподели, че е видял нарастване на клиентите, които купуват в суматоха, откогато държавното управление започва нов уеб страница съветвайки британците да станат „ готови “.

Правителството пусна в сряда нов уеб страница, приготви.campaign.gov.uk, който излага насоки за обществеността да се приготви за рецесии. Домакинствата се поучават да се запасят с консервирана храна, бутилирана вода и захранвано с акумулатори или вятърно радио, с цел да се приготвят за национална изключителна обстановка, се споделя в него.

Лий Прайс, притежател на магазина за оцеляване The Bug Out в Уелс, сподели някои от новите му клиенти „ купуват под паника “ в подготовка за момента, в който „ се случи злополучие “. Супермаркетите издадоха предизвестия след новите препоръки на държавното управление на фона на опасения, че паникьосаните купувачи могат да оголят рафтовете.

Бивш боец господин Прайс сподели: „ Беше непрекъснат надолнище. Върви нагоре и надолу, тъй че когато има нещо в новините, има някои, кои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР