За Продължаваме промяната няма никакви перспективи за участие във властта.

...
За Продължаваме промяната няма никакви перспективи за участие във властта.
Коментари Харесай

Проф. Коларова: За ПП няма никакви перспективи за участие във властта

За " Продължаваме промяната " няма никакви вероятности за присъединяване във властта. Това е пределно ясно на всички, в това число и на тях самите. Това сподели ръководителят на Българската асоциация за политически науки проф. Румяна Коларова в предаването  " България, Европа и светът на фокус "  на  Радио " Фокус " .

Според нея наличието на " Продължаваме промяната " в политическото пространство ще бъде само и единствено с помощта на електората на " Демократична България ". " Тяхната поддръжка се сведе сред 2 и 5% от тези, които е получила общата коалиция, тъй като е пределно ясно, че минималната поддръжка за " Демократична България " надали може да слезе под 7%. " Продължаваме промяната " ще се трансформира в нещо като фирмена марка, която е залепена за тази коалиция. Техните искания във властта бяха прекомерно огромни и очевадно подплатени с некадърност да споделят и да реализират политически ограничения ", разяснява Коларова.

Заявката на " Продължаваме промяната ", че ще бъде съпротива, по думите й е противоречива. " Опозиция е партия, която сега не е в ръководството, само че резервира възможностите си в бъдеще да бъде. От позиция на тази вероятност " Продължаваме промяната " няма особени шансове за това. Ако продължава по този начин, тя няма шансове да бъде и в Народното събрание. Заявките за реванш са опит да се сътвори някакво самочувствие в условия на електорална злополука ", счита Коларова.

Следващи предварителни избори съгласно нея ще бележат края на политическото съществуване на " Продължаваме промяната ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР