Грегс винаги предлага най-вкусните вкусови комбинации и постоянно дразни феновете

...
Грегс винаги предлага най-вкусните вкусови комбинации и постоянно дразни феновете
Коментари Харесай

Грегс прави „важно съобщение“ – но феновете остават озадачени

Грегс постоянно предлага най-вкусните вкусови комбинации и непрекъснато нервира почитателите с емотикони пъзели и препоръки, които провокират мненията.

Съвсем неотдавна те оповестиха посредством гатанка с емоджи, че ще пуснат сандвич с рибен пръст, тъй че когато феновете на сладкиши видяха, че Грегс има „ значимо известие “, останаха да седят на ръба на местата си.

>

Но когато направиха известията, почитателите бяха оставени да се чудят какво в действителност значи това и дали загатват за още един спад на продукта, или просто употребяват всекидневен език, с цел да опишат един от най-известните си продукти.

Сякаш забелязал известието за общите избори, обръщайки се към X, някогашен Twitter, @greggsofficial написа: „ Имаме и значимо известие: Колбасите са ментови. Това е всичко. “

Но тяхното малко, само че сладко изказване накара някои почитатели да се завъртят, чудейки се дали имат поради, че в действителност вадят салами с ментов сос, а не „ мента “, което значи в действителност положително или ужасно.

Въпреки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР