Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин разкритикува опитите на САЩ да запазят световното си господство


Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През насочи през днешния ден остри рецензии против напъните, които съгласно него Съединени американски щати поставят, с цел да запазят световното си владичество. Той дефинира тези опити като обречени на неуспех, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7025
На гала по приемане на акредитивните писма на задгранични посланици в Москва Путин съобщи, че " обективното развиване към многополюсен свят се сблъсква със опозиция от страна на тези, които се пробват да запазят своята надмощие в международните каузи и да управляват всичко – Латинска Америка, Европа, Азия и Африка ".

Трябва да кажем, че хегемонът се справяше сносно доста дълго време, само че това не може да продължава постоянно, акцентира съветският президент. Той означи, че е споделил тези думи " отвън подтекста на събитията, които стават в Украйна ".

Путин неведнъж е заявявал, че решението му да изпрати войски в Украйна е било в отговор на застрашаването на жизненоважни ползи на Русия в сигурността от страна на Запада.

Според него западните наказания против Москва поради дейностите ѝ в Украйна са част от старания на Съединени американски щати и техните съдружници да укрепят своите позиции, само че по думите му са имали противоположен резултат за своите уредници, а са навредили и на бедните страни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР