Поп принцесата Христина Христова – Тита е под угрозата да

...
Поп принцесата Христина Христова – Тита е под угрозата да
Коментари Харесай

Данъчните погнаха парите на Тита, договорът й с компанията на Криско е подписан по много интересно време

Поп принцесата Христина Христова – Тита е под угрозата да попадне под ударите на закона около скандално прочулия се втори мъж на майка й – Милен Пенчев. Както е известно, шефът на териториалното отделение на НОИ-Силистра е с непрекъсната мярка „ задържане под стража “ след искане на Специализираната прокуратура. Същата мярка получиха още двама от обвинените за непозволеното разпределяне на високи пенсии – Стоянка Симеонова и Тодор Тодоров.
След като стана ясно, че от схемата на проведената незаконна група са две години са се възползвали към 20 души, като за „ услугата “ са заплащали 10 хиляди лв., обществените мрежи почервеняха с мнения и уместни догатки, че тези пари са били пренасочвани към Тита.

Музикалната кариера на русокоската започва през 2014 година в „ Х Фактор “.
Певицата обаче внезапно се изстреля из висините в края на 2016 и началото 2017 година
Точно тогава тя подписа контракт с компанията на рапъра Криско – „ Адаманд “ –
малко преди да стартира да работи
схемата с кодово име „ СМЧ-Пенчев “ или „ Силно мой човек “.
По този метод началникът на отдел „ Отпускане на пенсии “ отбелязвал лицата, които против възнаграждение чакали пенсии, на които нямали право.

Откакто стана актьор в лейбъла на Криско, Христина Христова се впусна в жестока конкуренция с другата поп сензация – Гери-Никол. Силистренката и варненката се надцакват коя ще пусне по-скъп и бляскав клип, и не е загадка, че за реализацията на плановете им не са пестени средства.
Междувременно, феновете на „ Като две капки вода “, са се настроили против Тита, проличава от мненията им в страницата на шоуто във „ Facebook “. Тя завоюва първия лайв.
Но въпросът дали успеха й бе постоянна или стана факт, с помощта на неверно изписан номер, изпратил смс-ите за Милко Калайдживе в актива на поп звездата, към момента виси във въздуха и чака отговора на продуцентите.

„ Гласувайте за Тита – другояче няма пенсия мой човек “, „ Таткото й унищожи рейтинг “, „ Пуснете Тита да види Тати у панделата “, гласят единствено част от гневните мнения против Христина.

Инфо: ПИК

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР