Руският президент Владимир Путин едва ли ще промени плановете си

...
Руският президент Владимир Путин едва ли ще промени плановете си
Коментари Харесай

Путин със съдбовно решение за войната

Руският президент Владимир Путин надали ще промени проектите си за война с Украйна преди изборите в Съединени американски щати следващата година с вярата, че възможна загуба на президента Джо Байдън ще принуди Съединени американски щати да понижат поддръжката си за Киев и да подобрят преговорната позиция на Русия. 

Това оповестява CNN, базирайки се на изказвания на американски публични лица. И по този начин, един от формалните лица сподели, че те „ нямат подозрения “, че Путин „ се пробва да издържи “ до изборите през 2024 година, написа УНИАН, предава " Блиц ".
-->
Друг източник, осведомен с разузнаването, сподели, че " Путин знае, че Тръмп ще му помогне. Същото го вършат украинците и нашите европейски сътрудници. "

Европейски посланик сподели пред CNN, че считат, че опитът на Русия да изчака войната в Украйна до изборите в Съединени американски щати „ е тъкмо проектът на Путин “.

Отбелязва се, че Съединени американски щати към момента нямат ясна информация какви са проектите на Путин и дали той съзнателно протака войната с вярата да завоюва Доналд Тръмп или републиканците на президентските избори.

Но изборите през идната година остават основен фактор, който западните национална сигурност, разузнаване и дипломатически чиновници споделят, че ще повлияе на решенията на Путин в Украйна, което прави още по-малко евентуално войната да завърши преди края на идната година.

Президентските избори в Съединени американски щати ще се проведат през ноември 2024 година Сега главните противници в борбата за президентския пост са настоящият президент Джо Байдън и неговият предходник Доналд Тръмп, който е най-вероятният представител на Републиканската партия.

В същото време Тръмп към този момент направи редица спорни изказвания по отношение на войната в Украйна.

И по този начин, той съобщи, че в случай че беше президент, би поставил завършек на войната за 24 часа с помощта на другарството си с Путин.

Тръмп също отхвърли да назова Путин боен нарушител и неотдавна сподели, че Конгресът на Съединени американски щати би трябвало да спре поддръжката за Украйна до края на следствията против Байдън и фамилията му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР