ПАРИЖ (AP) — Френски играч на Откритото първенство на Франция

...
ПАРИЖ (AP) — Френски играч на Откритото първенство на Франция
Коментари Харесай

Френски играч на Откритото първенство на Франция получава само предупреждение, когато топката му удари фен

ПАРИЖ (AP) — Френски състезател на Откритото състезание на Франция получи позволение да продължи мача си от първия кръг, без да бъде осъден, откакто удари топка яростно и инцидентно удря фен на трибуните на един от по-малките кортове на събитието в неделя.

Терънс Атмане, 22-годишен с най-хубаво класиране в кариерата си 120-о място, удари топка в стената на местата зад противоположната базова линия на Корт 12 с потенциал 492 след загуба на точка в четвъртия сет против Себастиан Офнер от Австрия.

Играта беше отсрочена за близо 15 минути, до момента в който съдията на стола и реферът на шампионата разговаряха на фена, който беше ударен и се опита да реши какво, в случай че има такова, да предприеме против Атман. В последна сметка той получи предизвестие за неспортсменско държание, само че без в допълнение наказване.

„ За мен беше малко изненадващо, тъй като в случай че направиш нещо сходно на дребен корт, би трябвало да бъдеш осъден, ти знаеш? " Офнър сподели, откакто се върна изцяло от пасив от два сета, с цел да измъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР