Руските военнопрестъпници поразиха пореден стратегически“ военен обект в Украйна –

...
Руските военнопрестъпници поразиха пореден стратегически“ военен обект в Украйна –
Коментари Харесай

Русия порази пореден стратегически обект – детска площадка в Киев

Руските военнопрестъпници поразиха следващ „ стратегически “ боен обект в Украйна – детска площадка в центъра на столицата Киев. Министерството на защитата на Украйна разгласява фотография.

„ Още един украински стратегически обект, детска площадка в центъра на Киев, беше погубен от съветска ракета. Това в действителност е стратегически обект, тъй като нашите деца са нашето бъдеще. Руснаците няма да схванат това. Те нямат бъдеще “, написаха от военното ведомство.

Руските терористи не престават да нападат най-вече цивилни цели в Украйна, отнемайки живота на невъоръжени жители. От началото на пълномащабната война, която Русия стартира непредизвикано против Украйна на 24 февруари, са регистрирани близо 40 000 военни закононарушения, осъществени от съветските бойци, в това число убийството на 423 деца.

По данни на Киев от началото на нашествието 64 700 съветски бойци са били демилитаризирани. През последното денонощие са убити още 400 от тях. Русия търпи големи загуби в човешка мощ и военна техника в Украйна, заради което Путин разгласи военна готовност. Руските жители обаче не желаят да умрат за него в Украйна и всеобщо избягаха от федерацията.

Another Ukrainian strategic object, a playground in the center of Kyiv, was destroyed by a russian missile.
It is indeed a strategic object, because children are our future.
russians won’t understand this.
They have no future.
— Defense of Ukraine (@DefenceU)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР