Руските сили, подсилени от резервисти, продължават с атаките си по

...
Руските сили, подсилени от резервисти, продължават с атаките си по
Коментари Харесай

Киев: Русия е обкръжила Авдеевка с над 40 хиляди войници

Руските сили, подсилени от резервисти, не престават с офанзивите си по украинския град Авдеевка. Антон Коцукон, представител на 110-а механизирана бригада, съобщи, че 40 000 души са се струпали от трите страни на града. Най-малко един човек е умрял, откакто съветска ракета е блъснала цивилен транспортен съд, влизащ в украинското черноморско пристанище Одеса.

Това оповестиха украинските управляващи. Според силите за защита плавателният съд, плаващ под либерийски байрак, е бил изумен от антирадарна ракета. Загинал е 43-годишен моряк, а трима филипински членове на екипажа и един пристанищен служащ са били ранени. Русия не разяснява нападението. А президента на Украйна Володимир Зеленски съобщи, че има светлина в тунела и добави, че страната му заслужава да бъде призната в Европейския съюз.
Нашата страна заслужава да бъде в Европейския съюз дружно с всички свободни европейски страни. Това ще отбрани нашите полезности в политически проект, като в същото време ще подсигурява икономическата сигурност, мира и свободата на континента.
Володимир Зеленски - президент на Украйна

Стана ясно че, Русия изпраща украински военнопленници да се бият против личната си страна. Това оповестиха от съветската държавна осведомителна организация РИА Новости. Не е ясно дали те са били принуждавани, само че съгласно източници на Кремъл всички те вземат участие по лично предпочитание. Руски музикант припадна на сцената, откакто получи призовка да се причисли към армията. Xolidayboy, с същинско име Иван Минаев, получи повиквателната на летище в Южна част Русия. Малко по-късно той като че ли изгубил схващане по време на шоу в южния град Ставропол. Минаев е прочут с рецензиите си към Кремъл, като той ясно декларира, че е украинец.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР