Председателят на в оставка написа отворено писмо до членовете на

...
Председателят на в оставка написа отворено писмо до членовете на
Коментари Харесай

Нинова в отворено писмо към членовете на БСП: Приемете оставката ми и не давайте партията на търговците

Председателят на в оставка написа отворено писмо до членовете на партията. 

Публикуваме писмото без редакторска интервенция:

" Отворено писмо

от

- ръководител на Българска социалистическа партия

Скъпи социалисти,

Претърпяхме тежка загуба на изборите за 50-ото НС и за Европейски парламент. Поемам отговорността за тези пагубни резултати и депозирам оставката си пред всеки един от вас- тези, които ме избрахте за ваш ръководител и единствените, които имате право да я получите. Надявам се с това да спрат всякакви лъжи и тълкования на знайни и незнайни платени анализатори, които нямат никаква визия от разпоредбите и Устава на, само че непрекъснато разясняват " неистинската " ми оставка. Няма да вземам участие в работата на Изпълнителното бюро и Националния съвет на, с цел да се избегнат всевъзможни внушения за моя интервенция в решенията на груповите органи на партията. Ще се съсредоточа в работата в Народното събрание, където ще пазя вашите ползи, както съм го правила постоянно до момента. 

Скъпи приятели, минахме дружно през доста борби и тествания. Благодаря ви за поддръжката, труда, обичта и всеотдайността през миналите години. Правила съм неточности, само че в никакъв случай не ви предадох и не продадох, все пак, на което бях подложена. Посветих осем години на това да изчистя партията от клиентелизъм, зависимости и използването ѝ за трупане на персонално благосъстояние и привилегии. Останахме единствените, на които задкулисието,  " дълбоката държава "  и мафията не могат да диктуват какво да вършим. 

Сега желая да ви предупредя: чакат ни тежки месеци. Не бяха минали и 24 часа от оставката ми и наддаването за стартира. Чуха се изявления, които съставляват оттегляне от наши дългогодишни позиции. И да знаете, че вратата на крепостта ни няма да бъде разрушена извън,а ще бъде отворена от вътрешната страна. Познавам ви: вие сте същински, почтени и почтени хора. Вие, членовете, сте силата на партията, а не върхушката и. Не позволявайте да ви лишават най-демократичното право на директен избор на ръководител! Не позволявайте някъде скритом да решат и да ви конфигурират подвластен и комфортен човек отпред! Вие сте на ход! Не давайте партията на търговците! Не позволявайте парите да убият полезностите ни!

Моля приемете оставката ми. Приемете дълбокото ми почитание към вас. Бъдете здрави! Имайте религия и в никакъв случай не се предавайте. Сега си починете през август и събирайте сили за септември. Ще бъде забавен месец! 

ОБИЧАМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)

ВИНАГИ ВАША 

КОРНЕЛИЯ "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР